Udgivet: 08.02.24

Jascha Fonden støtter linglyds-app

Vi er glade for at kunne fortælle, at Jascha Fonden støtter udviklingen af en linglyds-app. En app der vil gøre gennemførelsen af linglydstesten mere brugervenlig og lettilgængelig.

Linglydstest i en app

Linglydstesten bidrager til at vurdere børns høreteknologi og lytteevne på daglig basis, og vi har længe været optaget af, hvordan denne proces kan gøres lettere. Med støtten fra Jascha Fonden kan vi nu komme et stort skridt videre med at udvikle en brugervenlig app, der gør linglydstesten mere tilgængelig for fagpersoner og familier.

Støtte fra Jascha Fonden

Vi er dybt taknemmelige for støtten fra Jascha Fonden, der deler vores vision om at skabe positive forandringer for børn med hørenedsættelse. Fondens støtte til projektet understreger vigtigheden af at investere i teknologiske løsninger, der positivt påvirker lytteevnen og dermed livskvaliteten for børn med hørenedsættelse.

Vi går nu ind i næste fase i udviklingen af en linglyds-app, hvor audiologopæder, teknikere, illustratorer og programmør sammen skal bringe visionen om en tilgængelig og brugervenlig app til live. Den kommende linglyds-app repræsenterer ikke blot en teknologisk løsning, men også en vision om at forbedre livet for børn med hørenedsættelse. Målet er at skabe vi en fremtid, hvor alle børn har lige adgang til lyd.

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden