Om os. Konsulenter i samtale om projekter

Hørerådgivningen – Børn & Unge

Om os

Gennem et tæt samarbejde med forældre og fagpersoner, stræber vi efter at give alle børn og unge med en hørenedsættelse de bedste betingelser for udvikling og trivsel.

 

Ingen venteliste

Vi er i stand til at imødekomme din henvendelse uden venteliste, og vi er derfor tilgængelig for dig, når du har brug for os. Vi er dermed klar til at starte et rådgivningsforløb, når du vurderer, at timingen er rigtig.

Vi er landsdækkende

Hørerådgivningen – Børn & Unge består af et landsdækkende samarbejde mellem en række eksperter. Vores fælles mål er, at støtte forældre og fagfolk omkring børn og unge med hørenedsættelse.

vi samler trådene

I forbindelse med et rådgivningsforløb samler Hørerådgivningen – Børn & Unge ofte trådene mellem forældre, dag- eller skoletilbud, audiologiske afdelinger, kommuner og andre vigtige aktører. Vi samarbejder tæt med alle parter for at sikre, at alle høres og alle aspekter bliver afdækket.

det handler ikke om os

Vores mission er at gøre en forskel for børn og unge med hørenedsættelse

Rådgivning

Måske har du spørgsmål om et barns trivsel, audiogram eller valg af høreteknisk udstyr. Uanset hvad kan vi hjælpe. Ingen spørgsmål er for store eller for små, og vores erfarne konsulenter står klar til at guide og rådgive dig.

Viden

Det er vores ansvar kontinuerligt at udvikle og dygtiggøre os, for at sikre, at vores tilbud er af høj kvalitet. Vi arbejder derfor løbende med at indsamle, udvikle, bearbejde og formidle viden.

skræddersyede kurser

Vi afholder kurser nationalt, regionalt og kommunalt samt via webinar. Vi tilstræber at skræddersy kurser efter dit behov og formidler generel viden og aktuelle emner omkring børn og unge med hørenedsættelse.

Bliv inspireret

Hørerådgivningen – Børn & Unge støtter dig gennem et rådgivningsforløb. Vi udvikler og producerer særligt tilrettelagte undervisnings-, informations- og vejledningsmaterialer, som du introduceres for og vejledes i, således at du får inspiration til din praksis.

Vil du vide mere om os? Så kan du følge med

Følg os på de sociale medier hvor du løbende kan holde dig opdateret på vores aktiviteter. 

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden