Skolebarn med CI i klasse henvendelsesskema

Henvendelsesskema

spørgsmål og svar om udfyldelse af henvendelsesskema

Hvis du oplever, at du får besked om, at du har tilgået en del af systemet, som din bruger ikke har adgang til, skal du trykke ”Skift brugerkontekst”. Herefter mødes du af en skærm, hvor der står, at du skal logge ind – det skal du ikke. Du skal lukke fanen og trykke på linket her på siden igen.

Denne fejl skyldes muligvis, at du tidligere har været inde på et andet spørgeskema, hvor din browser husker, at du har været logget ind.

Er du i tvivl om der skal igangsættes et rådgivningsforløb, er du velkommen til at kontakte os.

Skemaet giver os de oplysninger, vi har brug for, for at kunne behandle din henvendelse bedst muligt.

Start med at læse skemaet grundigt igennem, så du ved, hvilke informationer vi efterspørger. Derefter kan du begynde at udfylde de forskellige felter med relevante oplysninger. Sørg for at være så præcis som muligt. Er du usikker på, hvad du skal udfylde, er du velkommen til at kontakte os.

Nej, alle skemaer skal indsendes af din kommune. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Skemaet kan ikke sendes, før alle obligatoriske felter er udfyldt. Er der et felt, du er usikker på hvordan skal udfyldes, er du velkommen til at kontakte os.

Når du vedhæfter et audiogram, giver du os vigtig information om barnets hørelse. Denne viden er nødvendig for den videre rådgivning.

Det er obligatorisk at medsende et audiogram. Audiogrammet kan rekvireres hos Audiologisk Afdeling. 

Oplysningerne giver et hurtigt indblik i, hvad sagen kalder på. Oplysningerne bruges desuden til at tilknytte den rette konsulent til opgaven.

Ja, skemaet opfylder gældende GDPR-regler for databeskyttelse.

Nej. Skemaet skal udfyldes digitalt.

Hvis du er i tvivl, så vælg det, du anser for at være mest sandsynligt. Efterfølgende dialog med en konsulent kan afklare, hvad sagen kalder på.

Hvis du er i tvivl, så angiv at der ønskes akustikmåling.

Du modtager en kvittering på mail.

Hvis du ikke modtager en kvittering inden for kort tid så kontakt os.

Ja, du modtager en kvittering på mail så snart vi har registrering din henvendelse.

Du får ikke automatisk en kopi af det udfyldte skema, men i forbindelse med indsendelsen får du mulighed for at downloade en kopi i PDF format.

Du vil inden for 7 arbejdsdage blive kontaktet af en konsulent, og I vil sammen lægge en foreløbig plan for det videre forløb.

Nej. Du vil inden for 7 arbejdsdage blive kontaktet af en konsulent, og I vil sammen lægge en foreløbig plan for det videre forløb.

Hvis der er nye problemstillinger (overgange, skift i personale, ændringer i høreteknologi etc.) kan du indsende et nyt skema. Efterfølgende dialog med en konsulent kan afklare, hvad sagen kalder på.

Nej. Der vil i den enkelte sag blive taget stilling til hvornår opstart finder sted.

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden