Udgivet: 15.03.24

SpyRun

Velkommen til SpyRun – en ny måde at træne hørelsen på!

Vi er glade for at meddele, at vores nye app, SpyRun, nu er tilgængelig i App Store og på Google Play! Søg efter den, download den, og lad træningen begynde.

SpyRun til lyttetræning

SpyRun er udviklet til børn og unge (og barnlige sjæle) med Auditive Processeringsvanskeligheder (APD), og fungerer som et supplement til andre træningsmetoder. I appen trænes lytning i støj, dikotisk lytning og retningshørelse på en sjov og medrivende måde. Udviklingen af appen er sket ud fra lovende praksis på området.

Det er vigtigt at bemærke, at SpyRun bedst opleves med hovedtelefoner for at opnå den fulde effekt af lyttetræningen. Hvis spillet anvendes med høreapparater, skal det sikres at lyden streames i stereo. Når spillet startes, skal lydstyrken indstilles til et behageligt niveau.

Så hvorfor vente? Lad os komme i gang med at forbedre de auditive færdigheder sammen!

SpyRun – et samarbejde

Spillet er udviklet af fem studerende fra Aalborg Universitets Mediologistudie: Amanda Johansen, Gabriel Walløe, Hamza Qureshi, Mathilde Nielsen og Simon Andersen i et tæt samarbejde med audiologopæd Stine Borges ved Hørerådgivningen – Børn & Unge og udgivet på Materialecentret.

Hvis du vil vide mere om APD eller have inspiration til yderligere træning, kan bogen APD – en guide til praksis rekvireres hos Materialecentret.

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden