Udgivet: 19.09.23

LLLI-certificering

Interessen for og vigtigheden af at dygtiggøre sig, efteruddanne sig og hele tiden være opdateret og nysgerrig på nye måder at arbejde på fortsætter blandt vores konsulenter. Knap er vi tilbage fra sommerferien, før 3 af vores dygtige konsulenter gennemfører og certificeres i Learning Language and Loving It fra The Hanen Centre®. På dansk er det oversat til Sprog i Samspil.

LLLI-certificering


Stort tillykke til Anita Jacobsen, Majken Mikkelsen og Diane Dall, der ud over at have gennemført en LLLI-certificering, også fordobler antallet af LLLI-certificerede hos Hørerådgivningen – Børn & Unge.

Sprog i samspil er en evidensbaseret metode, der er udviklet ved The Hanen Centre® i Canada. Metoden er praksisnær og tager udgangspunkt i at understøtte pædagoger i at anvende strategier, der kan hjælpe børn til at kommunikere i hverdagssituationer – også børn med sproglige udfordringer.

Du kan læse mere om metoden her.

Ønsker du mere viden om Learning Language and Loving It/Sprog i Samspil, eller har du brug for rådgivning om, hvordan du kan arbejde med metoden i din praksis?

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden