AVT materialer hos Hørerådgivningen - Børn & Unge

En evidensbaseret metode

The Hanen Programs

Hvad er The Hanen Programs?

Metoden består af flere programmer, hvoraf To skal der til (It Takes Two To Talk) og Sprog i Samspil (Learning Language and Loving It) begge er programmer, vi anvender i vores rådgivning. Vi har konsulenter, som er certificerede i begge programmer. The Hanen Programs er en anerkendt og evidensbaseret tilgang, som har dokumenteret succes med at forbedre kommunikationsevner og sprogudvikling hos børn med kommunikationsvanskeligheder og -forsinkelser.

 

Målet

Målet er at fremme tidlig kommunikation og sprogudvikling ved at engagere og støtte dig som forælder og andre nære omsorgspersoner (f.eks. pædagoger). Programmerne fokuserer på at skabe et kommunikativt og responsivt miljø, hvor barnet kan udvikle sine kommunikationsevner på en naturlig og legene måde.

Metoden tilbyder praktiske strategier og værktøjer til at styrke barnets høre- og talefærdigheder samt forbedre den generelle kommunikationsevne.

 

Brugen

The Hanen Programs tilbyder en række træningsprogrammer og ressourcer tilpasset forskellige aldre og niveauer af kommunikation. Disse programmer inkluderer aktiviteter, strategier og værktøjer, der hjælper med at understøtte barnets kommunikation i hverdagen. Programmerne lægger vægt på betydningen af at tilpasse metoden til barnets individuelle behov og interesser.

Find en konsulent, et kursus eller måske ny viden
TAK for din tilmelding!

Du vil ikke modtage en bekræftelsesmail, vi lover dig nemlig at vi ikke vil overfylde din indbakke. HørePosten lander i din indbakke 6 gange om året.